Frågor och svar om avföring

7 Mar 2007, 17:00 194
Annat, 0 år
Question


Hej, jag har en fråga, ett problem, som jag verkligen måste få hjälp med. Jag har sökt efter det på internet men inte hittat någonting liknande, börjar tro att jag är hemskt onormal.
Såhär ligger det till: Jag har på senare tid märkt att det kommer bajs ur min slida, det kommer såklart den vanliga vägen också, men även den... ovanliga. Jag vet att jag borde fara till en gynekolog, men eftersom jag inte hittat några andra "fall" av detta så vet jag inte om jag vågar. Så det jag vill veta är väl egentligen om det är väldigt ovanligt eller om det har hänt någon annan. Känner mig lite ensam.

Svara gärna så fort som möjligt.

Svar

Självklart så måste du söka för detta. Det kan vara en fistelbildning (alltså en liten öppning) mellan tarmen och slidan. Detta behöver åtgärdas. Sök hjälp på ungdomsmottagningen eller på vårdcentral.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar