Frågor och svar om flytningar och svamp

18 Mar 2007, 19:00 286
Tjej, 13 år
Question


Jag behöver värkligen hjälp. Jag står inte ut mera, det kliar och kliar i mitt under liv hela tider, vad jag än gör.. går, sitter, ligger, kissar. Det blev lite lungnare ett tag men sen kom det tillbaka igen och nu börjar min flytning lukta äkligt och den är ljus brun. Jag vågar inte berätta det här fär någon, inte ens min mamma och jag vågar inte gå till ungdomsmotagning. Går det här att fixa själv ? , och om det inte går .. kan man gå till ungdomsmotagning utan att ens föreldrar vet `?

Svar

Det kan vara en svampinfektion du fått. Att flytningen luktar illa kan vara tecken på bakterieinfektion. Det finns bra läkemedel som du kan få på recept.
Om du inte törs prata med din mamma, så kan du vända dig till ungdomsmott. för att få hjälp. Ungdomsmottagningens personal har tystnadsplikt, så dom kommer inte att berätta för din mamma.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar