Frågor och svar om svek

19 Mar 2007, 18:00 225
Tjej, 16 år
Question


Jag mår riktigt dåligt. vet inte vad jag ska göra. Funderat på massa saker, självmord, rymma, skada mig själv. Men har aldrig vågat. Jag mår dåligt. dåligt. dåligt. :'( Det handlar om Vänner till familj till kärlek. Jag har mått dåligt väldigt länge. Snälla jag orkar inte gråta. Få slut på mitt lidande. Mormor dödligt sjuk. vänner, sviker. kärlek, olykligt kär. Blir playad, dissad bla bla bla. 3 killar mobbar mig just nu. Jag orkar inte mer. Ta mig härifrån. Vill flytta från h-stad.

Svar

Hej!
När man har så mycket som du har omkring dig just nu, är det inte underligt att du mår så dåligt! Dina tankar är destruktiva och det är också förståligt! Dina tankar på att fly,kan givetvis vara den lättaste vägen.Men i längden inte hållbar.Ta istället hand om dig själv och ge dig den hjälp du behöver!!Sök upp din skolkurator eller gå till BUP.Där kan du få hjälp med att sortera dina tankar och känslor och få en rätsida på ditt liv och alla dina problem.Tala med din lärare om att du blir mobbad!! Det är olagligt och kan polisanmälas.
Tillåt dig att gråta, det är ok!!
Försök tala med dina föräldrar.Om de vet hur du mår,vill de säkert hjälpa dig.
Var rädd om dig själv och ditt liv!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar