Frågor och svar om kärleksrelationer

20 Mar 2007, 11:00 97
Tjej, 15 år
Question


Om en kille inte vill vara tillsammans med någon för att man befinner sig 180 mil bort, men att man kommer hem på helgerna, innebär det att hans känslor inte är tillräckligt stora då för att han ska satsa på det?

Svar

Hej!
Om jag fattat det hela rätt undrar du om din eller en annan kille befinner sig 180 mil bort och endast kommer hem på helgerna ,har tillräckligt starka känslor för att satsa på ett varaktigt förhållande.
Svaret på det beror naturligtvis på hur förhållandena kring de hela ser ut.Ex. varför är han så långt bort? Bor han där? Jobbar han där? Alltså, hur fungerar det rent praktiskt och ekonomiskt? Vad är det som håller honom kvar?
Så givetvis finns det en chans att han har starka känslor så att han vill satsa på ett förhållande, men ta reda på varför han stannar. Fråga honom, prata med honom, berätta hur du känner och vad du vill.Då får du det rätta svaret!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar