Frågor och svar om musik

25 Mar 2007, 12:00 121
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag skulle vilja veta hur man blir upptäckt innom musikbranchen.
För jag är (enligt alla omkring mig) en naturbegåvning. Jag vet att jag sjunger bra men jag skryter inte om det, jag har lite svårt för att ta komplimanger. Jag brukar sitta hemma i vårat musikrum och spela piano och sjunga till. Jag brukar sjunga upp på olika ställen, på skolan eller inne i stan. Det är väldigt olika. Mamma brukar sitta i trappen utanför musikrummet och lyssna när jag sjunger. Hon är nästabn chockad över att hennes 14-åriga dotter är så himla bra. (Enligt henne själv.)
Men hur blir man då upptäckt? Hur/var ska man börja ? För det här är det jag skulle vilja tillbringa resten av mitt liv till !

Tacksam för svar !

Svar

Fortsätt med att uppträda så fort du får chansen det är är det bästa sättet att bli upptäckt. Du har hela livet på dig att bli upptäckt. Du behöver inte vara orolig för att bli upptäckt eftersom du kommer att kunna sjunga resten av livet ändå.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar