Frågor och svar om musik

25 Mar 2007, 13:00 106
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag är en tjej på 14 år som lyssnar mycket på hårdrock och metal. Jag har gjort det för länge, och det känns som en viktig del av mitt liv. Men tyvärr känner jag till inga i min ålder som tycker om samma musik. De som jag har träffat är mycket äldre än jag eller bor inte i närheten av mig. Jag vet att det finns klubbar och festivaler, men där finns det bara de som är äldre än jag. Dessutom känner jag mig lite ensam i skolan och jag är ibland blyg... Kan du ge mig ett råd om var eller hur jag kan få träffa ungdomar med samma intresse?
Tack på förhand!

Svar

Bara att beklaga att det inte finns fler i din ålder som gillar hårdrock, men det går ju att umgås med folk ändå trots att de inte gillar samma musik.
Det går ju alltid att chatta hårdrock med likasinnade på nätet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar