Frågor och svar om olika former av sex

25 Mar 2007, 22:00 513
Annat, 0 år
Question


Hejsan, jag har två frågor.
1: min pojkvän vill att jag ska suga av honom och jag vill göra det, men det är det att jag inte vet hur man gör. skulle du kunna förklara lite mera detaljerat hur man gör?
2: Jag vill rida min pojkvän men det är det att jag är osäker på hur jag ska göra, för tänk ifall jag tror att den är inne och sätter mig ner och så råkar den böjas jätte mycket?

Svar

Svar fråga 1: Egentligen så tycker jag att din pojkvän kan berätta för dig hur han vill att du ska göra för att det ska bli skönt för honom. Men lite tips kan jag ge dig. Att hålla stadigt i snoppen, onanera åt honom. När du sedan suger av honom så får du inte vara för hårdhänt med tänderna. Annars så suger du och slickar med tungan runt kanten på ollonet . Tar in snoppen i munnen så långt du kan utan att du får kräkreflex.Resten tror jag ni löser tillsammans.
Svar fråga 2: När du sitter på honom och ska " rida" så hjälps ni åt så att penisen kommer in i slidan. Det är ingen fara om snoppen skulle böjas lite, om din pojkvän tycker att det blir för mycket och gör ont så säger han säker till dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar