Frågor och svar om musik

28 Mar 2007, 16:00 110
Annat, 0 år
Question


Hej

Det är så här att jag vill så hemst gjärna hålla på med artisteri och skådespeleri men jag vet inte hur jag ska göra eller vart man ska vända sig för att bli upptäckt, för jag vill inte vara med i någon dokusåpa inom musik/skådespeleri för att komma fram. Ska man skaffa sig en agent? (vet ej om det kallas så) eller vad ska man göra? och när det gäller musiken ska man skicka in demos till skivbolag då? ända tills dom hör av sig? eller hur ska man göra?

Det finns så lite casrings och auditions här i sverige så om man skulle vilja försöka i los angelse där det finn mycket sådant att gå på( självklart är det ju otroligt många som söker och en väldigt lien chans) men om man ska dit ska man åka dit själv eller ska man skaffa sig en "agent" som hjälper en där nere eller hur ska man göra?

Jag hoppas verkligen ni kan hjälpa mig för jag skulle verkligen vilja veta hur jag ska göra.

tack på förhand
mvh
Anonym

Svar

Ja du berör det själv i ditt mejl. Nämligen att skicka in demos till skivbolag
och söka sig till castings o.s.v. Wallmans är ett bra exempel som gör castings
med jämna mellanrum och behöver nya artister.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar