Frågor och svar om musik

29 Mar 2007, 11:00 121
Annat, 0 år
Question


Hej jag är en rappare på 13år.jag har rappat i 2år och är ganska bra.Fast har spelat in lite demos påm in dator fast hade bara billig headset. men andra som jag känner har typ utrusningar för 20-30tusen kr men jag vill åtminstonde ha nån bra kvalite mick kanske för 700-1000kr kanske .. men mamma har inte råd med sånt..hon har svårt med att betala hyra.men dom som hade studio och sånt sa att de fick av socialen om man ber och säger varför då kan dom ge dig pengar om du e bra e det sant ?? vill ha egen studio också åtminstonde en bra mick :Nu har min mick gått sönder , jag kan inte spela in låtar nu :( Och en kille sa ,asså han e känd .. har hans msn .. han sa att jag kunde fråga H&M eller MCdonalds om jag kunde bli sponsrad eller sånt ,... har du någon tips på hur jag ska känna pengar så att jag kan köpa mer utrusning för RAPPEN ?

MVH:Rappare

Svar

Det är alltid tråkigt när pengarna sätter stopp för ett intresse. Jag tycker du ska ta kontakt med ett studieförbund som håller på med musikverksamhet. Studiefrämjandet t.ex är stora på musikbiten. Prata med dem om ditt problem så håller jag tummarna för att det ska gå bra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar