Frågor och svar om musik

3 Apr 2007, 10:00 110
Tjej, 13 år
Question


Hej! jag är en tjej med en ganska underbar löjus sång röst. Jag har sedan jag var jätte liten viljat sjunga. jag vet bara inte hur jag ska bära mig åt för att det inte ska kossta mig en massa pengar. jag skulle vilja bli sångerska när jag blir äldre o gärna nu med .. jag vill inte ha ett band så utan jag vill kunna sjunga själv. Jag brukar sjunga på skolavslutningar o julen o sådära. Har även försökt komma med i lillamelodifestivalen. men inspelningen blev fel.. Snälla jag hoppas att ni kan hjälpa mig =),... Blir så glad om jag får sjunga för folk som tycker om mig.

Svar

Man behöver naturligtvis inte gå hos en sånglärare för att utvecklas men det
brukar aldrig vara en nackdel. Då får du lära dig sångteknik, magstöd och en
massa andra "knep" som du aldrig skulle komma på själv. Så det vill jag alltid
föreslå till de som vill utvecklas i sången. Tyvärr så kostar detta också något och det kan variera. Kommunala musikskolan brukar vara det billigasre
alternativet. Privata sånglärare/sångpedagoger brukar kosta lite mer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar