Frågor och svar om allmänt om könssjukdomar

4 Apr 2007, 21:00 177
Annat, 0 år
Question


hej jag är en kille på 29 år är i hop med en som är 31 i sommar hon äter ppiller å vi ska ha sex snart är det risk att bli smittad om jag ej har kondom om hon äter ppiller då eller finns det risk att bli smittad är de bra att ha skydd ändå
hon vill suga av mig å jag vill gärna slicka henne å pulla henne finns det risk att bli smittad tror du
hopas på svar vi ska ducha innan vi har det så vi är rena
hoppas på svar

Svar

Jag tycker att du och din tjej ska prata om detta tillsammans. Om någon av parterna haft sex tidigare så finns alltid en liten risk för infektioner. Så varför inte gå till en mottagning STD ( för sexuellt överförbara sjukdomar) den finns oftast i anslutning till sjukhus och testa er för klamydia ev. HIV test. Om ni inte har några underlivsbesvär så är risken minimal att det skulle vara någon infektion.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar