Frågor och svar om musik

12 Apr 2007, 12:00 101
Annat, 0 år
Question


Hejsan!

Jag är 14 år gammal, och jag älskar verkligen att sjunga, jag har gjort det i 2 år nu. Jag sjunger aldrig liksom på några evenemang, utan mest för mig själv och lite för vänner. Jag skriver egna texter, jag har skrivit 70 st på ett år nu, och jag är verkligen nöjd med dem. Mina vänner säger att jag har talang i både sång, och skrivande. När jag sjunger, så låter det bra live liksom, men när jag spelar in min sång på min mobil så låter det inte så bra, jag förstår inte varför, kommer det vara ett hinder för mig om jag satsar på musiken?!
Snälla Hjälp!

Svar

Hur din sång låter kan jag naturligtvis inte veta men när du lyssnar på dig själv
så tycker du inte att det låter så bra. Däremt dina vänner säger att det låter
bra om din sång. Tro på dina vänner. Det kan vara ovanan att lyssna på sig själv som gör att man tycker att det låter sisådär.
När det gäller textskrivandet så tycker jag du ska leta upp någon som kan
sätta musik till dina texter och tvärtom, att du även skriver texter till musik.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar