Frågor och svar om utseende

13 May 2007, 09:00 199
Tjej, 16 år
Question


Hej! Jag har en väldigt konstig fråga och ett vldigt annorlunda problem. Jag är nöjd med storleken på mina bröst, men jag är inte nöjd med formen och jag vet att bröst kan se olika ut och så här, men när jag jämför mina bröst med mina kompisars bröst känner jag mig jätte ful och onormal när kompisarna tar på sina bh ar blir brösten runda fina och fasta och ser bra ut när dom sätter på sig tröjan, men det gör inte mina. Dom blir lixom spetsiga och står rakt ut. Detta problemet gör att jag får använda bh + topp. Vad ska jag använda för bh för att mina bröst ska bli fina? Jag har testat många olika sorters bhar. Hjälp mig snälla

Svar

Jag tror att du skulle behöva hjälp med valet av Bh, vänd dig till en specialaffär för underkläder. Berätta vad för form du vill att brösten ska få så kan säkert expediten hjälpa dig. Eftersom det finns olika typer av Bh så kan man behöva hjälp ibland att välja.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar