Frågor och svar om sex

13 May 2007, 09:00 121
Tjej, 16 år
Question


Hej! Jag har en fråga. Jag har precis träffat en kille och vi började med sex och första gången var det underbart, men gångerna efter det har vi haft sex i typ 5 minuter han blir jätte trött men jag vill ha mer och ge mer. Sen går han alltid in på toa i typ 20 minuter så då får jag ligga i hans rum själv tills han kommer och då säger han ingenting utan somnar direkt. Vad är det för fel, varför vill han inte ha sex längre? Utnyttjar han mig?

Svar

Du skriver inte om när ni har sex om han får utlösning eller ej. Det kan vara så att han känner sig otillräcklig att du vill ha mera sex men du vill ju även ge mera själv, och han "redan" fått utlösning och inte vill mera sedan. Det bästa är förstås att du pratar med honom vad han känner och om det är "fel" eller vad det är. Men också hur du upplever det hela. Många män/kvinnor blir trötta efter sex så det är inte något konstigt i det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar