Frågor och svar om samliv

11 Aug 2007, 16:00 208
Annat, 0 år
Question


Min kille säger att alla unga tjejer rakar sig vid musen är det så hur vanligt är det egentligen? Han tror att sexet blir skönare om man rakar sig
han tjatar jämnt att ja ska raka mig eller ta bort håret med laser
vad är bäst om ja nu ska raka musen?

Svar

Sjävklart så rakar sig inte alla kvinnor. Det är upp till var och en hur man vill göra med detta. Håren finns förstås där av någon anledning bla för att transportera svett, skyddande effekt för sköra slemhinnor.
Men vill du prova att ta bort hår så ska det vara för att DU vill det själv. Sexet blir vad man gör det till med eller utan hår!
Hur man tar bort hår, finns det olika metoder för, det finns i välsorterade butiker rakapparater, rakhyvlar, vax. Speciella kliniker som tar bort hår med laser(kan inget om dessa).

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar