Frågor och svar om onani

27 Oct 2007, 21:00 158
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag är en kille på 22 års ålder.

Jag har en fråga angående runkning.
Jag hörde att om man runkar för mycket ,flera ggr om dagen eller i veckan så det kan leda till att man vid 45 års åldern eller senare får svårt med att få stånd.det vill säga att kan inte längre ha sex med någon.
Man antar att man använde snoppen för mycket att det orkar inte längre att få stånd. det är som en bil. Ju mer man kör dessuto sliten blir d.

Är det sant eller?
Vore trevligt om ni motiverar ert svar.

Svar

Hejsan!
Det finns ett kort svar på din fråga. Nej så är det inte. Det är inte farlligt att onanera och det leder inte till att du får svårt med sex när du blir äldre.
Kroppen till skillnad från bilar är så fiffigt konstruerad att ju mer man använder och vårdar den destå bättre fungerar den.
Lycka till /Karin

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar