Frågor och svar om popularitet

28 Oct 2007, 20:00 285
Kille, 20 år
Question


Hej! jag och min tjej har varit tillsamans i ca 2 år och nu när jag kom hem från lumpen så sa hon att hon ville prata med mig om något viktigt. Hon sa att hon ville ta en paus och tänka efter vad hon igenterligen känner för mig.. jag älskar henne så mycket! och nu vill hon inte träffa, prata, skriva, hon säger att vi ska träffas om en vecka utan att höra av oss SNÄLLA hjälp mig jag ligger på botten nu jag kan inte ta mig upp!!

Svar

Hejsan!

Att som du komma hem till någon som man längtat efter ( med förväntningar och drömmar om hur det skall bli) mötas av sin partner som inte alls är inne på samma spår är svårt och smärtsamt. Att vänta under tiden som tjejen/killen funderar på vad de känner är jobbigt på ett sätt som det inte finns ord för.

Vad kan man då göra?
Låt henne/honom tänka och känna i fred. Att hänga sej på blir inte bra. Du kan inte påverka vad hon/han känner för dej.

Det enda som du kan göra under tiden hon tänker. Var tillsammans med människor/vänner som vill dej väl och som du mår bra av. Gör saker som du tycker om. Kan du inte komma på något du vill göra, ägna dej åt det du tidigare mått bra av.

Hoppas att det går bra för dej.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar