Frågor och svar om att gå i samtalsbehandling

7 Nov 2007, 22:00 86
Annat, 0 år
Question


Hejsan!
Vad ska jag göra? har haft panikpngest länge nu, äter anti depp. Men det börjar bli sämre.. så har börjat skära mig! Känner mig jätte löjlig o töntig. Hur gömmer man sånt? Borde jag gå till psykolog? har varit hos sådan innan.. MÅR SKIT

Svar

Hej!

Sök hjälp. Om kontakten med psykologen var bra försök att få börja där igen. Om den inte var det försök att få en annan samtalskontakt antingen via barnpsyk eller skolkuratorn/skolsköterska.
Jag tycker inte att du skall gömma dina skärsår utan plåstra om dem så att de läker. Har du pratat med din läkar om att du har panikångest och skär dej? Kanske är det så att du behöver och skulle må bra av någon annan medicin. Att både få medicin och samtalsstöd brukar vara det bästa sättet att må psykiskt bättre.

Hoppas att du får hjälp fort!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar