Frågor och svar om kärleksrelationer

7 Nov 2007, 22:00 60
Tjej, 14 år
Question


Hej! Jag är en glad tjej på 14 år. Förra hösten i sjuan så blev jag och en kille i min klass tillsammans. Vi kramades etc nästan alltid på raster och kanske på nån lektion när inte någon lärare såg. :P Men efter jullovet tog det slut. Våra kompisar var väldigt vana vid att vi alltid höll på med varandra och så, så mina kompisar undrade ifall vi fortfarande var tillsammans. Så en dag frågade min kompis honom"Har du gjort slut eller?" Som svar fick hon "Nej, men nu gör jag det". Jag gillar honom fortfarande och det vet han mycket väl om, eller ja hela klassen vet det också. Ibland kan han liksom titta på mig, och tittar jag tillbaka så antingen fortsätt han att titta eller så tittar han bort. i våras (okej, han har kanske inte samma känslor nu) så var det några killar i årskursen under oss som puttade en kille från deras klass på mig, och han som jag gillar tittade på killen med den blicken "Rör inte min tjej!". Sedan så en dag nu på höstlovet s blev jag värsta chockad när jag loggar in på msn så skickar han nästan direkt när jag loggat in. Han har ite skickat till mig på flera månader.. (!) Verkar det som att han gillar mig? Kanske inte jätte bra grejer jag tagit upp men men.. Tacksam för svar! :)

Svar

Hejsa!

Jag tycker du skall fråga honom vad han menar och vad han vill om du vill veta. Kanske via mailen. Var det något i det han skrev på msn som gjorde att du tror att han gillar dej?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar