Frågor och svar om kärleksrelationer

7 Nov 2007, 23:00 229
Annat, 0 år
Question


hejsan jag undrar varför är det så att min kille ljuger om det minsta är det nåt psyckisk fel på han dååååå??? han är helt konstigt efter 4 år han vill inte göra nåt rätt för oss...??????
vad ska jag göra med han assså får panik pallar ej med detta livet men vet ej hur jag ska gå vidare har försökt men hamnar där igen ?kan han tror du man kan ändra på han? eller kommer han nogonsin bli normal

Svar

Att ändra på andra personer går inte.!!!
Enda sättet för honom att ändra sig är att han själv vill det. Förutsättningen för att han skall vilja ändra sig är att han upplever att han har ett problem som han vill göra något åt.

Frågan blir istället: kan och vill du ha det så här? Jag tycker att du skall försöka få en samtalskontakt t.ex. via familjerådgivningen eller primärvårdskuratorn som kan hjälpa dej att reda ut vad du vill och kan göra. Du kan gå till familjerådgiviningen själv.

Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar