Frågor och svar om obesvarad kärlek

7 Nov 2007, 23:00 165
Annat, 0 år
Question


Hej!!!
Jag är en kille på 19 år och jag var tillsammans med en tjej som är 3 år yngre än mig i ca 1 1/2 år.Vi hade det jätte bra tillsammans och hon passade mig hur bra som helst, hon var som en sån tjej som man drömmer om att hon ska vara i sitt sätt och i allt.Jag älskade hon av allt annat men så för några veckor sedan gjorde hon slut, hon sa att om hon inte gjorde det så skulle hon nog troligen göra nått dumt mot mig och såra mig som att vara otrogen. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra för jag älskar hon så mkt forfarande och jag går och tänker på hon hela tiden vill verkligen vara tillsammans med hon.Vill gärna ha svar.
MVH en sårad kille

Svar

Tråkigt nog finns det inget man kan göra åt när/om kärleken tar slut. Men det är inget du kan göra för att få tillbaka henne. Det blir ju helt obegripligt när man själv tycker om någon som helt plötsligt säger att den vill göra slut. Jag förstår att du är ledsen, olycklig och att du har svårt att kunna tänka på något annat. Men att tänka på och göra något annat är den enda lösningen. Försök att vara tillsammans med dina kompisar och göra sådant du tidigare blev glad av. Att äta och sova är också viktigt för att må så bra som möjligt.

Hoppas du snart mår bättre.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar