Frågor och svar om flytningar och svamp

11 Dec 2007, 20:00 665
Annat, 0 år
Question


Hej det är så här att mina flytingar luktar väldigt illa. Ska dom göra det? eller är det något fel? Jag har inte haft samlag ännu.

Tacksam för svar!

Svar

Hej, du skriver inget om du har börjat menstruera, ännu. Om du inte gjort detta så kan det vara den ökande flytningen som "förtecken" på att mensen kommer igång snart, det kan upplevas att det luktar lite illa. Man har normalt sett en sur lukt från underlivet. Alltså inget att oroa sig för.
Om du ändå tycker att lukten har förändrat sig mot tidigare, hur ser dina flytningar ut.? Är de som tidigare? om inte ?Det kan vara någon bakterieinfektion du fått. Du kan vända dig till Ungdomsmottagningen på din ort för att få hjälp.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar