Frågor och svar om sex

11 Dec 2007, 21:00 126
Annat, 0 år
Question


Hejsan, jag och min kille har vart tillsammans i en månad, så vi är nykära kan man säga:), Josh heter han och han är underbar. Men jag har gått och funderat på en sak, nångång kommer juh bli den första när vi ska ha samlag, och jag är inte oskuld. Men jag har itne haft sex på ett tag. Och jag har funderat på om det kommer göra lika ont som första gången eftersom det var ett tag sen nu? Sen om du har några goda råd att ge mig, för att "kåta" upp varann lite mer, han säger att jag är sexig, och så fort jag lägger mej bredvid han i sängen får han stake :P, men jag vill göra det extra skönt och klibbigt när vi ska ha det första gången, det ska vara ett minne han aldrig glömmer :), Tack så mycket annette:D.
MVH / Johanna (den lyckligaste nånsin)

Svar

Hej,
Jag tror inte att det kommer att göra ont som första gången. Nu vet ju du vad det handlar om, och det ger en annan trygghet.
Sedan beträffande goda råden att "kåta" upp varandra, så är det viktigt med att man är lyhörd för vad den andra partnern vill. Så mitt råd är fråga! Hur kan jag göra det skönt för dig, och han frågar dig vad du tycker känns skönt. Lycka till.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar