Frågor och svar om onani

16 Dec 2007, 15:00 494
Annat, 0 år
Question


hej, jag är en tjej som mår väldigt dåligt! för ett tag sen så hade min mamma o hennes man sex, jag blev jätte nyfiken (vet inte varför) så jag lyssnade, o då blev jag typ jätte exalterad och gick in och onanerade! känner mig jätte dum och onormal.
Är det normalt, någon fler än jag som gjort nåt sånt?

Svar

Att du blir upphetsad av att lyssna på andra är inget onormalt. Jag är övertygad om att det är fler än du som hamnat i den härt situationen. Däremot är det inte bra att du mår väldigt dåligt, vilket kan bero på olika saker. Att lyssna på sina mamma och hennes man kanske inte är så bra. Sexlivet upplevs för de flesta som privat och det kan vara svårt att veta hur man skall förhålla sig till det man hört och vet. När man lever tätt inpå varandra så är det vikigt med gränser för sin och andras sexualiet för att alla skall må bra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar