Frågor och svar om samliv

28 Dec 2007, 16:00 166
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag och min flickvän har varit tillsammans i över ett år nu och allt fungerar utmärkt, förutom en sak, hon kan inte och har aldrig fått orgasm. Varken med mig någon annan eller på egen hand. Däremot så försöker hon ej på "egen hand" heller, jag försöker få henne att göra detta men det vill hon inte. När vi har sex försöker jag ägna en hel del tid till att slicka henne, eller stimulera hennes klitoris, men ofta vill hon stänga igen benen (blir för känsligt?) efter ett tag. Ska jag försöka fortsätta då? Har du några tips? Hur stora möjligheter är det för mig att ge henne det om hon själv aldrig fått det? Tack på förhand.

Svar

Hej,
Jag tycker ni ska vända er till Ungdomsmottagningen på eran ort. Oftast finns det barnmorskor med specialutbilning i sexologi. Som kan ger er praktiska råd och tips. Men det behövs i regel flera besök och ni får troligen också"hemläxa". Men det brukar ordna upp sig. Ibland kan psykologkontakt behövas också om det finns andra problem med i bilden.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar