Frågor och svar om misshandel

13 Jan 2008, 20:00 340
Tjej, 15 år
Question


hejsan jag har problem med min kille varje gång jag är med han så vill han ha sex med mig och jag orkar typ inte om jag inte vill de ändå så hotar han mig eller slår mig och kallar mig hora bitch osv...fast vi gör andra roliga saker också typ går på bio och han är rolig och smart kille men är ändå dum mot mig vet inte vad jag ska göra orkar leva fattar inte

Svar

Hej,
Du ska inte fortsätta att träffa denna kille. Han har INGEN respekt för dig. Det finns så många andra killar som är trevliga och snälla. Detta som du råkat ut för är gräsligt. Bryt med honom snarast.
Om du behöver hjälp så kan du vända dig till ungdomsmottagningen på din ort för samtal med psykolog eller psykitatrisjuksköterska. Det känns ofta bra att ha någon att dela det jobbiga med.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar