Frågor och svar om musik

29 Jan 2008, 22:00 166
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är 14 år och rappar, har precis börjat spela in i studio och så. En kille som hänger vid studion hela dagarna producerar mig typ. Han är skitbra rappare och vi håller på att spela in en låt tillsammans. Låten är skitfet och allt, men en dag kom jag till studion så hade han och en annan gjort en refräng, jag sa att den va fet och att ja gillade den. Men jag tyckte egentligen inte om den, och har börjat gilla den ännu mindre nu i efterhand..

Felat med refrängen är att de är nånslags Old School stil med en mörk röst som sjunger: big bad wolf in the neigbour hood , neigbour hood..

Den är bra ju, men jag är 14 år och ingen big bad wolf & jag bor inte i ett hood, bor fan i stor villa.

Denna låten är då min första, och jag vill självklart att det ska bli bra. Men min producent förväntar sig mycket respekt från mig och jag ska inte försöka vara bättre än vad jag är, så därför vågar jag inte säga att jag tycker vi ska spela in en ny refräng..

Vad tycker du jag ska göra? låten släpps snart och jag tänker på de hela tiden..

Tack i förhand, peace

Svar

Det är viktigt att man jobbar ihop med människor man trivs med , litar på och
delar smak och visioner med i musikens värld. Det är svårt att kompromissa
i musik.
Det du kanske lärt dig är att du måste säga vad du tycker direkt i fortsättningen. Du är 14 år och väldigt ung och har hela livet framför dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar