Frågor och svar om musik

9 Jun 2008, 11:00 389
Annat, 0 år
Question


Hej det är såhär att min kille är en grymt duktig rappare och då menar jag grymt duktig...han skriver egna låtar och han hittar beats på nätet. Men han största dröm just nu det är att få kontakt emd ett riktigt skivbolg men han är rädd för att få nobben men jag har sagt att det kommer du inte få...Så snäll hjälp mig hur skulle man kunna hitta ett skivbolag så han kan få börja på riktigt.??
Han vill så gärna detta men han tror inte riktigt på sig själv. Men jag och många fler vet att han skulle kunna gå riktigt långt.
Snälla är så glad om jag får hjälp...

Tack på förhand =)

Svar

Våga och vinn brukar man ju säga och då krävs det oftast mod. Skivbolagen
är lätta att hitta på nätet så det är inget problem men däremot om självförtroendet sviktar. Kanske känner din kille att han inte håller än. Vore
kanske vettigt att vänta ett tag till med att presentera sig för skivbolagen. Under tiden så kan han öva och stärka sitt självförtroende.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar