Frågor och svar om sex

19 Jan 2009, 13:00 340
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag har en fråga som jag länge velat att någon ska kunna besvara.. jag är orolig över att ha sex för att jag är rädd att jag inte ska duga..jag har hört att tjejer gillar killar med stor penis.. och själv har jag bara en på c.a. 14 cm (stånd).. är lite pinsamt tycker jag..Finns det inget man kan göra för att förstora..förutom opperera!?

ps.. jag har nyss fyllt 17

snälla svara..

Svar

Hej,

Det är väldigt vanligt att man är orolig för att inte duga vid olika tillfällen, t.ex. när man har sex. Det gäller både ungdomar och vuxna.

I porrfilmer och tidningar framställs ofta stora penisar som vägen till njutning för både tjejer och killar. Så är det givetvis inte. Det är mycket viktigare att vara omtänksam och lyhörd för hur partnern vill ha det.

En del tycker om stora och andra små. Det kan vara jobbigt för tjejen med en väldigt stor penis också, det kan göra ont och vara skrämmande.

Hoppas att du har fått svar på din fråga.

Hälsningar Helena

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar