Frågor och svar om olika former av sex

20 Jan 2009, 11:00 529
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag har en fundering...

Hur gör man för att suga av på bästa sätt när penisen ​är enorm?
Jag får alltid lätt kvälvningar och har svårt att suga av längst in. Finns ​det något bra sätt man kan göra på? Eller finns det några speciella knep man kan ta ​in istället för att behöva "plåga" sig att suga längst in?

Tack på förhand

Svar

Hej!

Det viktigaste med sex är att det ska vara skönt, bra och roligt för båda. Om d​in partner har en väldigt stor penis och du upplever att det är jobbigt att ta hela i​ munnen så behöver du inte göra det. Oftast är det ollonet och området runt omkring s​om är känsligast. Du kan t.ex. göra så att du slickar runt ollonet och smeker penisen​ med handen. Fråga din partner hur han vill ha det! :) Alla är olika.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar