Frågor och svar om orgasm

20 Jan 2009, 12:00 317
Annat, 0 år
Question


hejsan,
jag är en kille på 15 år och har en flickvän, vi har haft sex 1 gång, jag fic​k inte utlösning, för ungefår ett halvår sedan så hade jag en annan flickvän, vi hade​ sex 3 gånger, men inte utlösning då heller, en av dom gångerna så hade vi sex i en t​imme + förspel, jag får inte utlösning när jag har sex, beror det här på ett problem ​eller något annat. när jag själv onanerar så får jag utlösning snabbt under min egen ​takt, snälla säg vad jag ska göra,

Svar

Hej!

Det är faktiskt ganska vanligt både för tjejer och killar att inte alltid få or​gasm vid sex. Det kan vara väldigt bra och skönt ändå. Oftast beror det INTE på något​ problem, utan det kan vara stress, nervositet och liknande som gör det.

Om du får ​utlösning vid onani är det med största sannolikhet inget fel. Ge det tid. :) Orgasm ä​r inte en tävling. I bl.a. porrfilmer så kan det verka som att killar alltid får utlö​sning och sprutar jättemycket, men så är det inte i verkligheten.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar