Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

20 Jan 2009, 12:00 355
Kille, 15 år
Question


tja jag är en kille på 15 bast som bara måste tästa på att knulla med en annan kille. fins det någon sajt som man kan träfa såna som jag?

Svar

Hejsan!

Om du vill prata med andra som funderar på samma sak som du kan du t.ex. gå in på http://www.rfsl.se och registrera dig på deras community. Annars finns http://www.qruiser.com som är ett community för homo-bi och transpersoner. Tänk bara på att inte lämna ut adress och telefonnummer till någon du inte känner, och gå aldrig hem till någon utan att först ha träffats på en allmän plats.

Ibland kan det kännas spännande att prova olika saker, men tänk igenom allt både en eller två gånger så att du inte gör något du ångrar senare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar