Frågor och svar om utseende

20 Jan 2009, 13:00 259
Kille, 18 år
Question


Hej igår blonderade jag mitt hår och det blev vitt/gult, jag har hört att det sliter mycket på håret att göra det, men jag trivs inte med färgen och nu vet jag inte vad jag ska göra(min naturliga hår färg är Ljus/mellanblond).. Kan jag färga om igen utan att tappa hår elle borde jag vänta?, Jag vill inte bli flintis som pappa...Avfärga? Jag vet inte vad jag ska göra!!! Hjälp mig!

Svar

Hej!

Att blondera håret sliter ganska mycket. Jag förstår inte om du vill bleka om håret eller färga det igen. Att färga sliter inte så mycket, och du kan även använda en toning. Toningar sliter inte alls på håret.

Om du vill bleka håret igen så rekommenderar jag att du väntar i ungefär tre veckor, just för att inte slita onödigt mycket på det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar