Frågor och svar om sex

21 Jan 2009, 12:00 105
Annat, 0 år
Question


Hej!
När jag & min kille har haft sex så svider det så himla mycket där nere , och det har kilat rätt så mycket också. Vad kan detta vara? är det farligt?

Kram

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hejsan!

Det ska inte svida och göra ont vid sex. Det är svårt att svara på varför det gör det men det kan t.ex. handla om att du inte är tillräckligt upphetsad och våt, eller att du har en svampinfektion. Du kan också ha något som heter Vestibulit och som visar sig i att det gör ont vid sex. Orsaken till det vet man inte riktigt.

Det jag tycker att du ska göra är att kontakta ungdomsmottagningen eller vårdcentralen för en undersökning. Det kan också hjälpa om man är noga med att tvätta underkläder (trosor) i 60 grader.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar