Frågor och svar om underlivet

21 Jan 2009, 14:00 88
Tjej, 0 år
Question


Jag hade oskyddat sex för fyra dagar sedan och eftersom jag inte vill riskera att bli gravid köpte jag akut p-piller som jag tog ganska exakt två dygn efteråt. Ett dygn senare har jag fått ont i nedre delen av magen och kan dessutom nästan inte alls kissa för det tar jätteont samt att det kommer lite lite blod varje gång. Är detta en normal biverkning? Det har hållit på i ca 1 dygn

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

För att vara säker på att inte vara gravid kan du köpa ett graviditetstest på apoteket eller gå till mödravårdscentralen eller ungdomsmottagningen. På båda ställena är det gratis.

Det är omöjligt att svara på vad du har för problem via ett forum, men det låter som att det kan vara en urinvägsinfektion.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar