Frågor och svar om onani

21 Jan 2009, 16:00 199
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag är en kille på 14 år som har kollat lite på porr och onanerat till det!
Jag skäms jättemycket när jag har fått utlösning och jag vill inte säga det till mina föräldrar! Jag vill sluta för jag skäms så (jag har försökt sluta) men jag blir så kåt
och då kan jag inte stå emot det, men när jag kollar på porren skäms jag inte det är efteråt jag skäms... när jag har fått utlösning! De e ju bara de att när jag har fått utlösning är jag inte kåt på nån dag men jag kan inte få utlösning av att bara onanera!vad ska jag göra??????HJÄLP!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det låter som att ditt problem är att du skäms för att du blir kåt av just porr. Porr är något som många tycker illa om och det anses lite fult att gilla. Det finns också porr som är våldsam och dålig och den kan man må dåligt av. Men om du hittat porr som känns ok så ska du inte skämmas för det.

Du behöver inte berätta för dina föräldrar vad du blir kåt av, lite privatliv har man rätt till.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar