Frågor och svar om onani

21 Jan 2009, 16:00 191
Tjej, 0 år
Question


Jag är en tjej på 13 år. Jag har aldrig haft lust för sex... Jag onanerade mig flera gånger men det kändes inte skönt. Det gjorde lite ont och det kändes sånt som man känder när man vill kissa. Skulle det bli bättre med tiden eller är det olikt för olika människor...?

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Det är ju så att vi alla är olika och har olika mycket lust. Om det inte är skönt och inte ger något så är det inte så stor idé att onanera. När du sen känner lust och nyfikenhet så kan du ju försöka igen. Sex och onani ska inte vara ett krav. Det blir säkert så att du vill testa igen i framtiden, men om det inte är så, eller att det inte är så ofta, så är det inget fel på dig ändå.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar