Frågor och svar om underlivet

21 Jan 2009, 16:00 155
Tjej, 0 år
Question


Hej! Jag och min pojkvän hade sex igår, inte för första gången. Några timmar senare fick jag väldigt ont inuti slidan. Det varade ganska länge, men kändes inte lika mycket hela tiden. Det har hänt mellan 1-3 ggr innan, vad kan det bero på?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är inte meningen att det ska göra ont under sex. Att det gör det kan bero på flera olika saker, t.ex. att du inte är upphetsad och våt t.ex. Ibland behöver man mer tid på sig för att bli ordentligt upphetsad. Om du ändå har ont kan det vara något som heter vestibulit eller en svampinfektion. För att ta reda på vad som är problemet kan du kontakta din vårdcentral eller ungdomsmottagningen där du bor så hjälper de dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar