Frågor och svar om missnöje och bråk

21 Jan 2009, 19:00 122
Annat, 0 år
Question


Hejsan! Jag är en tjej på 15 år, min kille är 22 år.
Vi träffas oftast varje helg pga han bor långt ifrån mej.
Vi har varit tillsammans i ca 8 och en halv månad.
Han var porrberoende men jag fick honom att sluta, och efter det blev han konstig.

Vi hade jätte mycket sex under våren och sommaren, men nu är han förändrad.
När jag åker till honom förväntar jag mej att få sex, men han vill inte längre =( har jag tur och jag tjatar blir det dåligt, kort och obehagligt sex, innan jag tar tåget hem igen.
Jag undrar hur jag ska få honom att vilja ha mera sex?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hejsan,

Det första jag undrar över är om du och din pojkvän pratat om varför han inte vill ha sex längre? Kanske är han stressad och trött just nu och orkar inte?

Att tjata sig till sex är ingen bra idé, det ska vara frivilligt och bra och kul för båda. Ofta går sexlusten i vågor, nästan ingen vill ha sex jämt och jätteofta.

Det är svårt att veta om det har med porren att göra eller inte, det bästa du kan göra just nu är att helt enkelt prata med din pojkvän.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar