Frågor och svar om underlivet

23 Jan 2009, 14:00 136
Annat, 0 år
Question


Hej
Jag behöver hjälp om en sak så fort som möjligt är så himmla rädd och orolig. Jag hade oskyddat sex med en kille det gjorde ont medans vi hade sex men inte mer än vad de brukar göra, han va rätt stor och jag e rätt trång. Två dagar efter de började jag blöda och nu har jag haft små blödningar i en vecka vad kan de vara och är de farligt? Jag har lite ont där nere vet inte om de e äggstockarna.
Jag kan inte ringa till ungdomsmottagningen just nu men ska göra de så fort jag kan men skulle va väldigt tacksam om jag kunde få reda på något innan. Jag har kollat runt på internet men inte hittat något som detta.
Tack i förhand

Svar

Det är jättesvårt att veta vad som är fel. Bra att du ska ringa ungdomsmottagningen! Det kan bero på att du fick mens precis, eller på att något ytligt blodkärl spruckit. Om det är det senare så ska det inte blöda i en vecka. Gör det ont fortfarande? Om det brukar göra ont vid sex så är det en sak du också bör ta upp på UM.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar