Frågor och svar om onani

23 Jan 2009, 15:00 175
Annat, 0 år
Question


Hej!

Kille på 19 år, mitt problem är att det kommer urin istället för sperma vid onanering, det uppstår då jag smeker ollonet väldigt mycket. Jag är 100% säker på att det är urin och jag har ej haft samlag ännu. Har varit hos ungdomsmottagningen, dom stod som frågetecken och sa att de skulle ringa upp...har gått ett par månader nu utan samtal. Vad ska jag göra? finns det ngn spray för ollonet som gör en mindre känslig? om ja, vart kan man köpa denna? Vem kan man vända sig till? urolog? vart finns dom?

Tack på Förhand!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag tycker att du ska ringa till ungdomsmottagningen och be om en ny undersökning. Det låter som att de har glömt att höra av sig, och din fråga är inte något som man kan svara på via internet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar