Frågor och svar om kompisrelationer

27 Jan 2009, 11:00 77
Annat, 0 år
Question


Halloj =)

Jag har tänk på detta jättelänge. Och jag tycker detta är jobbigt.
Men precis som många fler så tycker jag om att snacka med kompis speciellt vuxna när jag har de jobbigt eller kanske inte mår så speciellt bra. Men de jobbiga med de hela är att jag kan inte prata med vem som helst liksm. Verkligen inte mamma eller papppa. Hälst någon lärare på skolan. Men de är då också så att jag har visa som jag verkligen inte vill snacka med. Och visa som jag verkligen gillar, Fått förtroendet för dem. Men sen de jobbiga är att när man väl ska ha lektion med dom är jag rätt feg allmänt och tycker det är pinsamt. Men ändå vill jag vara i närheten av dom hela tiden och snacka med dom om allt typ. Men de är skit jobbigt. Vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska tänka på.. Hoppas du har ett svar på detta..

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det låter som att du är rädd att prata för mycket med människor som du litar på, och att de ska bli trötta på dig. Jag förstår inte exakt vad du menar med att du är allmänt feg och tycker att det är pinsamt, är det att du har pratat med dem om privata saker tidigare och nu sitter i klassrummet med dem?

Du måste försöka lita på att människor säger ifrån om de tycker att du är för krävande.

Maila mig gärna om du vill prata mer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar