Frågor och svar om underlivet

27 Jan 2009, 14:00 145
Annat, 0 år
Question


Hej jag vill jätte gjärna ha sex med min kille, men jag är orolig över att det inte ska gå, eftersom jag han ganska stora blygläppar..eller va de heter. jag har hört att det är normalt ..men mina har en grå-brun färg och jag har inte så bra känsel i dom. jag tror även att dom yttreblygläpparna kan vara större än normalt. så min fråga är alltså om det är normalt, och om jag kan ha sex ändå ?
tack på förhand / en orolig tjej

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är absolut inget problem att ha sex även om du har stora blygdläppar. De är som du redan hört normalt med olika storlek. Det är också olika mellan olika personer hur känslig man är på olika ställen på kroppen. Du är helt normal med andra ord. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar