Frågor och svar om flytningar och svamp

4 Feb 2009, 16:00 610
Tjej, 15 år
Question


Hejsan, jag är 15 år och har stort problem, När jag inte har min mens så kommer det ju slämm eller vad de är.. Du vet vad jag menar va? men jaa jag menar jag har verkligen inte så lite :O. Jag har jätte jätte mycket. Känns obehagligt att gå för man känner det så väl, jag har trosskydd men de hjälper inte speciellt mycket. Jag tycker detta är jätte jätte jobbigt ! Och vågar inte berätta det för mamma och pappa, Snälla hjääälp, kan man göra något åt de så det inte är så mycket ? Hoppas du kan hjälpa mig

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är ganska vanligt att man har rikliga flytningar utan att något är fel. Det finns trosskydd att köpa på apoteket för rikliga flytningar, men om inte ens de hjälper så tycker jag att du ska kontakta ungdomsmottagningen t.ex. Eller om du helt enkelt byter trosskydd oftare. Jag vet inte hur länge du brukar ha dem.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar