Frågor och svar om obesvarad kärlek

16 Feb 2009, 12:00 109
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag har kärleksbekymmer och behöver tips och hjälp.
De började när jag började 2:an p¨å gymnaiset en jag upplevde att
en kille flörtade lite med mig men jag var inte säker, ett år senare
har jag fått bra kontakt med honom och helt plötsligt säger han att han har en tjej. jag är jätteavendskjuk/svarsjuk jag vet nu att jag älskar honom de gör ont i hjärtat när jag vet att han har en tjej.
Men tror ju att han har gillat mig vad ska jag göra jag behöver honom han är kärleken i mitt liv har inte haft kille sen jag var 13år.
Vad ska jag göra för att få hans uppmärksamhet och så att jag får honom till pojkvän, snälla!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

det är ju aldrig roligt när man är kär i någon som visar sig vara upptagen eller ointresserad. Tyvärr är det så att om han har valt en annan tjej, så är han kanske inte intresserad av dig längre. Ibland går intresset för någon över, särskilt om inget händer. Kanske var det så för den här killen. Det bästa sättet att få veta är att prata med honom. Även om det är läskigt.
Jag tror att det bästa är om du försöker komma över honom, även om det är svårt och gör ont, för det GÖR det att vara olyckligt kär. Om du var hans nya tjej så skulle du inte tycka att det var roligt om någon försökte sno honom från dig, eller hur?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar