Frågor och svar om symtom - vad är det?

22 Feb 2009, 17:00 117
Annat, 0 år
Question


Hej, det här kanske är svårt att svara på men jag har helt tappat lusten med allting. Har precis börjat i 1an i gymnasiet och trivs med alla men ändå känns allt så hopplöst. Orkar inte göra någonting och känns som att jag inte kommer kunna orka plugga alls. Det är som att det bara har tagit stopp för mig.

Har du något tips om vad jag kan göra för att må bättre igen? Ska jag ta en paus från allt eller vad fan ska jag göra, orkar inte ens snacka med folk längre....

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Ibland kan man bli väldigt trött av olika anledningar. Om tröttheten kommit nu under vintern så kan den bero på mörkret, och då kanske den ger sig snart. Annars kan det vara en idé att gå till doktorn och kolla att du inte har brist på något. Kontakta din vårdcentral eller ungdomsmottagning så hjälper de dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar