Frågor och svar om missnöje och bråk

23 Feb 2009, 11:00 121
Annat, 0 år
Question


Hääj.
Jag har en kille. jag älskar honom, men han får mig aldrig att skratta han säger typ aldrig något annat än okej. han är alltid lika dan, han gör alltid samma saker han säger alltid samma saker. de blir aldrig något nytt med honom. jag älskar honom verkligen men vet inte varför. jag vet inte om jag klarar av honom mer. men jag vill ändå inte förstöra allt de vi har. vi har vart tillsammans i snart 5 månader. vad ska jag göra?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Ibland växer man ifrån varandra och kanske är det vad som hänt er. Har det alltid varit så här? Det är inte meningen att det ska kännas som att du inte klarar av honom, även om man har svackor i relationer så måste man avväga om det är värt att fortsätta. Hur skulle det kännas utan honom? Ibland kan det vara lättare att stanna i en dålig relation än att göra slut eftersom man inte vet hur det känns att vara ensam.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar