Frågor och svar om bråk

24 Feb 2009, 15:00 111
Tjej, 16 år
Question


Hej , jag är familjehemsplacerad sen 8 månader på grund av att min pappa misshandlade mig och jag kan inte bo med min mamma . Nu ska mina fosterföräldrar " slänga ut mig " , enligt dom är jag inte " social nog " . Och nu så ska dom tvinga mig att flytta till min mamma .. I Göteborg .. Jag vill verkligen inte flytta och vill ta upp det med socialen , kan dom neka mig ? För det går verkligen SKIT bra för mig i skolan , och har inte skött mig så här bra på år ! Vad kan jag göra ? Tack för svar

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

det låter väldigt konstigt att du blir utslängd för att du inte är social nog. Du kan absolut ta upp det med socialen, särskilt som du fungerar bra i skolan nu och sköter dig bra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar