Frågor och svar om sex

27 Feb 2009, 10:00 142
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jo nu är det så hära att jag har en fråga ang. orgasmer. Jag har varit tsm med min kille i snart 7 månader och trivs otroligt bra med honom.

När det gäller sex så är det bra enligt mig, jag tycker alltid att det är skönt och vi prövar på nya saker. Det är så att jag aldrig fått en orgasm och ibland får jag en otroligt skön känsla när vi har sex, men den kan pågå hur länge som helst utan att något som sker. Riktigt frustrerande.. När han rör mig på klitoris så blir det otroligt skönt men min kropp spänner sig så fruktansvärt mycket när den känslan kommer, jag kan inte slappna av hur mycket jag än försöker.
Vad ska jag göra? Jag vill verkligen få en orgasm.

Tips över vad man skulle kunna tänka sig göra?

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Det knepiga är att ju mindre du tänker på att få orgasm eller spänner dig, desto lättare blir det att få en. Man kan inte tvinga fram en orgasm med tankekraft.

Du beskriver att ni har väldigt bra sex och att det är väldigt skönt. Försök känna att det räcker så. Du kommer med allra största sannolikhet få uppleva orgasmer, men stressa inte fram den.

Jag vet inte om du brukar onanera, men om du gör det så kan det vara mycket lättare att få orgasm då, det blir mindre prestationsångest.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar