Frågor och svar om missnöje med kroppen

2 Mar 2009, 15:00 117
Annat, 0 år
Question


Hejsan, jag har tre frågor som jag undrar över.
1. Är det för stor skillnad att vara tillsammans med en 20 åring , ifall jag är 15?
2. Jag har jätte små bröst, och jag mår verkligen jätte dåligt över detta, dem har varit lika stora sen 6:an , så börjar bli orolig att dom aldrig kommer bli större, varför har dem stannat i växten och finns det något jag kan göra åt saken?
3. Min förra kille gjorde slut för att jag inte kunde runka av honom, hur gör man?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Man kan inte säga generellt vad som är för stor åldersskillnad, det viktiga är att båda är snälla mot varandra.

Det är omöjligt att säga om dina bröst kommer att bli större, men försök att tycka om dem som de är. Stora bröst är inte automatiskt finare än små.

Att göra slut för att du inte kunde runka av din kille tycker jag är jättebarnsligt. Var glad att du slapp honom. Att runka av gör man genom att smeka penis upp och ner, men det bästa är att du ber din partner att visa hur just han vill ha det. Ingen kan automatiskt veta hur en annan person vill bli smekt. Om du söker bland inläggen här på UM så finns det också beskrivningar av hur man runkar av.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar